Turnhoutsebaan 114, 2140 Antwerpen, België

Mijn Winkelmand

Over oNS

Stoffen Moens

Moens stoffen heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de stoffen. Onze stoffen komen over de hele wereld en zijn 100% de beste kwaliteit tegen de beste prijs. 

Onze service staat hoog in het vaandel en wij streven ernaar om al onze klanten 100% tevreden te bedienen met onze stoffen. 

Of u nu een particulier bent of een professionial, wij helpen u graan aan de juiste stof. Met onze ervaring geven wij graag u het beste advies. Daarbij is ons breed assortiment uitstekend om altijd de juiste stoffen voor u te vinden. 

Mocht u online niets kunnen vinden of meer advies willen? Moens stoffen heeft ook een fysieke winkel waar wij u graag verder helpen. Onze online shop is nu beschikbaar en veel plezier met het shoppen in Dé Online stoffenwinkel van België

Wol

Patroon

Zijde

Diversen

Stoffen Moens

Moensmodestoffen heeft een breed scala aan stoffen. Onze stoffen komen over de hele wereld. Wegens onze grote inkoop is de prijs ook gunstig voor u. 

Ook kunnen wij op maat en specifieke wensen leveren. Dit doen wij zowel voor particulieren als professionals.

Ons team staat altijd voor u klaar. Mocht u vragen hebben kunt u gemakkelijk naar onze winkel komen of mailen naar info@moensmodestoffen.nl